Pelvix Kennel

Liten uppfödning av Bichon Havanais i hemmiljö

Senaste nytt

Internationell utställning Visby

2011-08-31

I fredags förmiddag åkte jag och Eva Modmark med Nellie och Bailey till Gotland, Visby. Det var en 2 dagars internationell utställning. Vi hade hyrt en stuga utanför Visby vid havet, åh vad mysigt det var att höra endast vågorna slå in mot stranden och se solen gå ner i havet. Vädret var strålande, fast det blåste en hel del.

På lördagen blev Bailey bästa hanvalp 2 med Hp och Nellie slog till och blev BIR. på söndagen blev båda hundarna BIM. Båda fick jättefina kritiker och jag är nöjd med resultaten. Jag och Eva passade även på att besöka Krusmyntagården för att där köpa lite kryddor samt även inta en fika i deras fina trädgård med havsutsikt. Det var en lyckad resa med mycker skratt.

I söndags blev valparna 9 veckor och måndags besiktigade jag dem med UA. Alla valparna ser ut att få korrekta bett samt att alla insensiver finns på plats. Även hanarnas testiklar sitter på plats. Är så nöjd med valparna. I tisdags flyttade Pelvix Prince Othello till Pelle på Frosty Ink's kennel, där även Zoe, Pelvix Just An Illusion bor. Zoe blev BIS valp även i helgen, stort grattis. Ska bli så kul att följa gossens utveckling och lycka till! Pelvix Sweet William söker fortfarande ett hem, han är en otroligt mysig och social kille.

 

Nästa Utställning är Gimmo/Uppsala, hoppas vi ses där!