Pelvix Kennel

Liten uppfödning av Bichon Havanais i hemmiljö

Senaste nytt

Stora Stockholm

2010-12-19

Då var årets sista utställning avklarad!
På lördagen tävlade Amanda sitt sista SM i Junior Handling med storpudeln Rachel. Dömde gjorde Marjut Peiponen och de kom till kvartsfinal. Stort tack till Lotta Sandell för lånet av Rachel!

På söndagen gick havanaiserna och domare för dagen var Arne Foss, Norge. 55 havanaiser var anmälda. Amanda hjälpte Eva Ekbom, Behave's kennel att visa hennes hane Jezzie, som stod inför championat. Jezzie vann öppenklassen med CK. I bästa hane hade domaren svårt att placera första- och andraplaceringen, som stod mellan Jezzie och hans pappa Anton. Jezzie blev tillsist andra bästa hane med CERT, R-CACIB och svenskt championat och pappa Anton vann bästa hanklassen med CACIB. Lyckan var stor för Jezzies ägare Eva & Britt! Stort grattis och tack för förtroendet att få visa Jezzie!

Nellie gick sin sista gång i unghundsklass innan två års ålder, och gjorde detta med bravur. Etta med CK. Zelda var ensam i championklassen och vann den med CK. I bästa tik blev Zelda reserv och Nellie slog till och vann och fick CERT och CACIB. I BIR/BIM hade domaren ännu en gång svårt att bestämma sig. Tillsist placerade domaren Anton som BIR och Nellie som BIM. Anton blev senare BIG-4 i stora ringen, stort grattis Caroline. Bild från BIR/BIM finns i galleriet!

Vi hade en jättetrevlig dag med god stämning runt ringside! Även valpintressenter tittade förbi, vilket var väldigt kul.

Vi på Pelvix kennel önskar er alla en riktigt God jul och ett Gott nytt år!