Pelvix Kennel

Liten uppfödning av Bichon Havanais i hemmiljö

Senaste nytt

Valpkull 1 och Västerås

2011-04-21

 

I fredags flyttade sista valpen och livet har återgått till det normala. Jag önskar familjen Wigren lycka till med "Lizzie", jag kommer att ha möjlighet att träffa Lizzie eftersom hon bara bor ca 10 minuters bilväg från oss. Våran "Bailey" är verkligen ett litet charmtroll, en riktigt underbar hund. Jag har även fått mail från valpköparna som är väldigt nöjda med sina valpar och det känns väldigt roligt att få höra. Ska bli så spännande att följa alla valparnas utveckling.

I lördags var jag på nationell utställning i Västerås med "Nellie". Domare för dagen var Göran Bodegård. Det var 5 tikar i öppen klass och "Nellie" blev 2:a i klassen med excellent, CK och fin kritik. BBHC hade även årsmöte där vi bl a fick våra rosetter i pokal tävlan. "Zelda" blev 2:a bästa tik och Amanda blev 2:a i juniorhandling.

Bailey har börjat på valpkurs. Jag har även anmält till de utställningar som vi ska på innan semestern samt att jag ska göra elev/aspirant tjänstgöring som ringsekreterare. Det ska bli kul och hoppas vi ses!